Tameside Race Progression Night #1 Youth A & B

Closed Circuit , Ashton-Under-Lyne – Thursday, 01 Oct 2020

Event Summary

Event Overview

This is a youth specific race night delivered by the North West Go-Ride Team with the goal of developing race skills 

Riders will have the opportunity to compete in three to four races with time in between to receive feedback from coaches. Race formats and circuit layout will be manipulated to challenge riders skill base as well as their tactical and physical ability.

Event Details

Event URN:

478297

Start Date:

Thu, 1st Oct 2020

Event Type:

Closed Circuit (Competitive)

Venue:

Tameside Cycle Circuit, Richmond Street, Ashton-Under-Lyne, Lancashire, OL7 9HG

View map

Event Organiser:

Simon Wilson
National Cycling Centre, Stuart Street, Manchester, M11 4DQ
07534281258
simonwilson@britishcycling.org.uk

Results

Provisional Results


Girls race 1 – Full circuit

  1. Cat Ferguson
  2. Matilda McKibben A
  3. Esther Wong
  4. Gabby Scott
  5. Alice Colling
  6. Jacqui Kinsey A
  7. Ruby Blanc
  8. Alice Feetham
  9. Megan de Lacy-Perkins
  10. Lily Brindle
  11. Tyana Reid A
  12. Evelyn Field
  13. Amelia Walton
  14. Florence Rhodes

 

Girls race 2  – Small circuit

  1. Cat Ferguson
  2. Esther Wong
  3. Matilda McKibben A
  4. Alice Colling
  5. Alice Feetham
  6. Evelyn Field
  7. Amelia Walton
  8. Ruby Blanc
  9. Jacqui Kinsey A
  10. Lily Brindle
  11. Megan de Lacy-Perkins
  12. Gabby Scott
  13. Tyana Reid A
  14. Florence Rhodes

 

Girls race 3– Full circuit reverse

  1. Cat Ferguson
  2. Esther Wong
  3.  Matilda McKibben A
  4. Alice Colling
  5. Alice Feetham
  6. Evelyn Field
  7. Jacqui Kinsey A
  8. Lily Brindle
  9. Tyana Reid A
  10. Ruby Blanc
  11. Amelia Walton
  12. Gabby Scott
  13. Megan de Lacy-Perkins
  14. Florence Rhodes

 

Boys Race 1  - Full circuit

 

  1. Alexander Foster
  2. Adam Tattersall A
  3. Sam Slough A
  4. John Bardsley A
  5. Joseph Cosgrove
  6. Joseph  Wilson A
  7. Maxwell Hereward A
  8. Benjamin Livesey A
  9. Daniel   Porter A
  10. Archie   Fletcher A
  11. Patrick  Casey
  12. Joe Watkins-Wilson
  13. Sam Slater A
  14. James Ingham
  15. Sam Kelly A
  16. Oliver Cassidy A
  17. Jack Acres
  18. Harry Gilligan
  19. Seb Kinsey
  20. George Hales
  21. Jamie Stewart
  22. Reuben Corlett A
  23. Ethan Haughton

 

Boys race 2 – Small circuit

  1. Adam Tattersall A
  2. Alexander Foster
  3. Archie   Fletcher A
  4. Joseph Cosgrove
  5. Maxwell Hereward A
  6. Sam Slough A
  7. Sam Kelly A
  8. Patrick  Casey
  9. Joe Wilson
  10. Dan Porter
  11. John Bardsley A
  12. Joe Watkins-Wilson
  13. Sam Slater A
  14. Benjamin Livesey A
  15. James Ingham
  16. Seb Kinsey
  17. Oliver Cassidy A
  18. Jack Acres
  19. George Hales
  20. Jamie Stewart
  21. Harry Gilligan
  22. Ethan Haughton
  23. Reuben Corlett A

 

Boys Race 3 – Full circuit reverse


  1. Adam Tattersall A
  2. Archie   Fletcher A
  3. Alexander Foster
  4. Sam Slough A
  5. Joseph Cosgrove
  6. Joe Wilson
  7. Dan Porter
  8. John Bardsley A
  9. Joe Watkins-Wilson
  10. Jack Acres
  11. James Ingham
  12. Maxwell Hereward A
  13. Sam Slater A
  14. Sam Kelly A
  15. Benjamin Livesey A
  16. Seb Kinsey
  17. Oliver Cassidy A
  18. George Hales
  19. Jamie Stewart
  20. Jamie Stewart
  21. Harry Gilligan
  22. Ethan Haughton
  23. Reuben Corlett A

About the Event

Info for Riders

COVID-19 SOCIAL DISTANCING
Please don’t mingle and socialise before and after races and try and stay 2 meters apart when not racing. We will make the process of racing as safe and simple as possible but we are all in this together so must all do our bit – there is plenty of parking so spread out and don’t gather in groups. Hand sanitizer will be available in several key locations, please use it. Only pre entry is available - no entry on the day

Schedule

 

6:00 PM 15 mins Group 1 6:15 PM 10 mins Gap 6:25 PM 15 mins Race 2 6:40 PM 10 mins Gap 6:50 PM 15 mins Group 1 7:05 PM 10 mins Gap 7:15 PM 15 mins Race 4 7:25 PM 10 mins Gap 7:35 PM 15 mins Group 1 7:50 PM 10 mins Gap 8:00 PM 15 mins Race 6 8:15 PM 10 mins Gap 8:25 PM 10 mins Group 1  8:35 PM 10 mins Gap 8:45 PM 10 mins Race 8  8:55 PM 10 mins Finish 



The Races

Boys Youth A + B Race
Date Start Classification Rider Cat Duration
Thu 01/10/20 18:00 Go-Ride Racing --- 01 hr
Thu 01/10/20 – 18:00
Go-Ride Racing,
01 hr
Girls Youth A + B Race
Date Start Classification Rider Cat Duration
Thu 01/10/20 18:00 Go-Ride Racing --- 01 hr
Thu 01/10/20 – 18:00
Go-Ride Racing,
01 hr

Event Summary

Event Overview

This is a youth specific race night delivered by the North West Go-Ride Team with the goal of developing race skills 

Riders will have the opportunity to compete in three to four races with time in between to receive feedback from coaches. Race formats and circuit layout will be manipulated to challenge riders skill base as well as their tactical and physical ability.

Event Details

Event URN:

478297

Start Date:

Thu, 1st Oct 2020

Event Type:

Closed Circuit (Competitive)

Venue:

Tameside Cycle Circuit, Richmond Street, Ashton-Under-Lyne, Lancashire, OL7 9HG

View map

Event Organiser:

Simon Wilson
National Cycling Centre, Stuart Street, Manchester, M11 4DQ
07534281258
simonwilson@britishcycling.org.uk

Results

Provisional Results


Girls race 1 – Full circuit

  1. Cat Ferguson
  2. Matilda McKibben A
  3. Esther Wong
  4. Gabby Scott
  5. Alice Colling
  6. Jacqui Kinsey A
  7. Ruby Blanc
  8. Alice Feetham
  9. Megan de Lacy-Perkins
  10. Lily Brindle
  11. Tyana Reid A
  12. Evelyn Field
  13. Amelia Walton
  14. Florence Rhodes

 

Girls race 2  – Small circuit

  1. Cat Ferguson
  2. Esther Wong
  3. Matilda McKibben A
  4. Alice Colling
  5. Alice Feetham
  6. Evelyn Field
  7. Amelia Walton
  8. Ruby Blanc
  9. Jacqui Kinsey A
  10. Lily Brindle
  11. Megan de Lacy-Perkins
  12. Gabby Scott
  13. Tyana Reid A
  14. Florence Rhodes

 

Girls race 3– Full circuit reverse

  1. Cat Ferguson
  2. Esther Wong
  3.  Matilda McKibben A
  4. Alice Colling
  5. Alice Feetham
  6. Evelyn Field
  7. Jacqui Kinsey A
  8. Lily Brindle
  9. Tyana Reid A
  10. Ruby Blanc
  11. Amelia Walton
  12. Gabby Scott
  13. Megan de Lacy-Perkins
  14. Florence Rhodes

 

Boys Race 1  - Full circuit

 

  1. Alexander Foster
  2. Adam Tattersall A
  3. Sam Slough A
  4. John Bardsley A
  5. Joseph Cosgrove
  6. Joseph  Wilson A
  7. Maxwell Hereward A
  8. Benjamin Livesey A
  9. Daniel   Porter A
  10. Archie   Fletcher A
  11. Patrick  Casey
  12. Joe Watkins-Wilson
  13. Sam Slater A
  14. James Ingham
  15. Sam Kelly A
  16. Oliver Cassidy A
  17. Jack Acres
  18. Harry Gilligan
  19. Seb Kinsey
  20. George Hales
  21. Jamie Stewart
  22. Reuben Corlett A
  23. Ethan Haughton

 

Boys race 2 – Small circuit

  1. Adam Tattersall A
  2. Alexander Foster
  3. Archie   Fletcher A
  4. Joseph Cosgrove
  5. Maxwell Hereward A
  6. Sam Slough A
  7. Sam Kelly A
  8. Patrick  Casey
  9. Joe Wilson
  10. Dan Porter
  11. John Bardsley A
  12. Joe Watkins-Wilson
  13. Sam Slater A
  14. Benjamin Livesey A
  15. James Ingham
  16. Seb Kinsey
  17. Oliver Cassidy A
  18. Jack Acres
  19. George Hales
  20. Jamie Stewart
  21. Harry Gilligan
  22. Ethan Haughton
  23. Reuben Corlett A

 

Boys Race 3 – Full circuit reverse


  1. Adam Tattersall A
  2. Archie   Fletcher A
  3. Alexander Foster
  4. Sam Slough A
  5. Joseph Cosgrove
  6. Joe Wilson
  7. Dan Porter
  8. John Bardsley A
  9. Joe Watkins-Wilson
  10. Jack Acres
  11. James Ingham
  12. Maxwell Hereward A
  13. Sam Slater A
  14. Sam Kelly A
  15. Benjamin Livesey A
  16. Seb Kinsey
  17. Oliver Cassidy A
  18. George Hales
  19. Jamie Stewart
  20. Jamie Stewart
  21. Harry Gilligan
  22. Ethan Haughton
  23. Reuben Corlett A

About the Event

Info for Riders

COVID-19 SOCIAL DISTANCING
Please don’t mingle and socialise before and after races and try and stay 2 meters apart when not racing. We will make the process of racing as safe and simple as possible but we are all in this together so must all do our bit – there is plenty of parking so spread out and don’t gather in groups. Hand sanitizer will be available in several key locations, please use it. Only pre entry is available - no entry on the day

Schedule

 

6:00 PM 15 mins Group 1 6:15 PM 10 mins Gap 6:25 PM 15 mins Race 2 6:40 PM 10 mins Gap 6:50 PM 15 mins Group 1 7:05 PM 10 mins Gap 7:15 PM 15 mins Race 4 7:25 PM 10 mins Gap 7:35 PM 15 mins Group 1 7:50 PM 10 mins Gap 8:00 PM 15 mins Race 6 8:15 PM 10 mins Gap 8:25 PM 10 mins Group 1  8:35 PM 10 mins Gap 8:45 PM 10 mins Race 8  8:55 PM 10 mins Finish 



The Races

Boys Youth A + B Race
Date Start Classification Rider Cat Duration
Thu 01/10/20 18:00 Go-Ride Racing --- 01 hr
Thu 01/10/20 – 18:00
Go-Ride Racing,
01 hr
Girls Youth A + B Race
Date Start Classification Rider Cat Duration
Thu 01/10/20 18:00 Go-Ride Racing --- 01 hr
Thu 01/10/20 – 18:00
Go-Ride Racing,
01 hr

Disclaimer: This event listing has been supplied by a registered event organiser. The views and statements expressed herein do not necessarily reflect the views of British Cycling or its associated federations. British Cycling does not warrant the accuracy, reliability, currency or completeness of those views or statements and does not accept any legal liability whatsoever arising from any reliance on the views, statements and subject matter of the event listing. This content may include hyperlinks to other web sites that are not owned or controlled by British Cycling. British Cycling has no control over, and assumes no responsibility for, the content, privacy policies, or practices of any third party websites. All content of communications between event organisers and entrants should adhere to our acceptable usage policy https://www.britishcycling.org.uk/acceptableuse. If you believe any content to be inappropriate please report it to events@britishcycling.org.uk