Cheshire Cycle Ride 2018 for CATH

Cycle Sportive , Chester – Sunday, 02 Sep 2018

Event Summary

Event Overview

The Cheshire Cycle Ride 2018 is back for a third year, however this year all profits will go to Chester Aid to The Homeless, supporting their educational programme for schools 'Challenging Perceptions of Homelessness'.

Entry fee of £20.00. Riders are requested to be sponsored themselves to raise additional funds for CATH. Find out more at www.cath.org.uk 

https://www.mapmyride.com/routes/view/2182607416

https://www.mapmyride.com/routes/view/2182482697

Event Details

Event URN:

427904

Start Date:

Sun, 2nd Sep 2018

Event Type:

Cycle Sportive (Non-Competitive)

Venue:

The Pavillion, Wealstone Lane, Upton, Chester, Cheshire, CH2 1HB

View map

Entry close date

Fri, 31st Aug 2018

Event Organiser:

Ian Percival
07891 168 248
ianpercival9@btinternet.com

Times

Provisional Times

Ride Cheshire Cycle Ride 2018 for CATH

Cheshire Cycle Ride 2018

NB: As a cycling sportive information appears in alphabetical order only

First name Last name Start Time End Time Time
Mark AInsworth 15:03 No time 00h 00m
Neil Airey No time No time No time
Lesley Appleton 08:11 12:12 04h 01m
Nathan Appleton 08:11 12:12 04h 01m
John Ballinger 08:24 14:37 06h 12m
Peter Bartley No time No time No time
Lee Baumanis 08:32 13:23 04h 51m
Martin Bell 08:11 15:53 07h 42m
Chris Bishop 08:12 13:00 04h 47m
Simon Black 08:36 12:34 03h 57m
Steve Borman 08:22 11:37 03h 14m
Steven Bowker 08:29 12:56 04h 26m
Denise Bradley 08:15 14:51 06h 36m
Neil Brierton 08:17 13:28 05h 11m
Tom Burton 08:20 13:01 04h 41m
Alice Carr 08:41 12:32 03h 51m
Garnett Carr 08:40 12:32 03h 51m
David Chisholm No time No time No time
j clarke 08:48 15:51 07h 02m
Geoff Collins 08:25 13:22 04h 57m
Tim Crowley 08:17 12:19 04h 02m
Susan Denniis 08:30 12:44 04h 13m
Martin Dennis 08:30 12:44 04h 13m
John Doherty 08:25 13:20 04h 55m
Eloise Eccles 08:14 13:13 04h 58m
Craig Edwards 08:17 14:22 06h 05m
Helen Ellis 08:23 12:51 04h 28m
Jim Ellis 08:23 12:51 04h 28m
Lee Eyes 08:20 14:07 05h 46m
Michael Fagan 08:31 13:29 04h 57m
Steve Fitch 08:25 14:37 06h 12m
Steve Futcher 08:20 13:33 05h 12m
Dave Gardiner 08:23 13:23 05h 00m
Isabel Garnsey 08:18 13:47 05h 28m
Keith Garton No time No time No time
Karen Gazvani No time No time No time
Nicola Grace 08:20 12:17 03h 57m
Lisa Grantham 08:28 11:53 03h 24m
Ben Grantham 08:29 11:53 03h 24m
Andrew Greenhalgh 08:21 14:38 06h 17m
Sarah Griffin 08:28 14:38 06h 10m
William Griffin 13:54 14:38 00h 43m
Alexandra Griffin 08:27 14:38 06h 10m
Phil Griffin 08:27 14:38 06h 10m
Scott Griffths 08:15 13:59 05h 43m
denis groves 08:23 13:16 04h 53m
Lyn Hamlett 08:22 15:54 07h 32m
Lee Hannis 08:21 11:49 03h 27m
David Holton 08:13 12:53 04h 39m
Christine Holton 08:13 12:53 04h 39m
Mike Houghton 08:32 13:19 04h 47m
Neil Hughes No time No time No time
Neil Hughes 08:24 14:08 05h 44m
Ged Hussey 13:54 14:38 00h 43m
Lamin Jawara 08:20 12:13 03h 53m
Steven Johnson 08:15 11:04 02h 48m
tony jones 08:22 13:41 05h 19m
Joanne Jones 08:22 12:24 04h 02m
STEVEN JONES 08:20 12:12 03h 52m
Peter Kavanagh 08:20 13:34 05h 13m
Paul Keith 08:34 12:03 03h 28m
John Kimpton No time No time No time
Winston Lea 08:29 12:55 04h 26m
Helen Lonsdale No time No time No time
Harriet Mankin 08:41 13:51 05h 10m
Bill Mankin 08:41 13:51 05h 09m
Martin McIver 08:25 14:38 06h 13m
Charlotte Mills 08:42 14:10 05h 27m
Tom O Toole 08:22 13:42 05h 19m
Sean Peters 08:16 13:47 05h 30m
Andy Pugh 08:15 14:51 06h 36m
Nathalie Rees 08:06 11:35 03h 29m
Wayne Ryell 08:23 11:36 03h 12m
Chris Shaw 08:34 13:14 04h 39m
Emma Simpson 08:21 11:49 03h 27m
mark smith 08:48 15:52 07h 03m
Mike Smith 08:17 13:38 05h 21m
Steve Sparks 08:20 14:06 05h 46m
kevin unsworth 08:30 12:56 04h 25m
David Vaughan 08:22 13:29 05h 07m
Caroline Vile 08:11 14:12 06h 01m
David Walsh No time No time No time
Rob Warburton 08:31 14:07 05h 35m
Ben Webborn 08:20 13:01 04h 41m
David Webborn 08:20 13:01 04h 41m
Anne Weir 08:46 12:49 04h 03m
Phil Weir 08:46 12:50 04h 03m
Theresa Whittingham 08:22 15:54 07h 32m
Christopher Woodall 08:24 14:08 05h 44m
Nigel Woods 08:20 13:02 04h 41m
Fiona Wright 08:38 13:29 04h 51m
Dave Wright 08:38 13:29 04h 50m
Chris Glading 08:15 13:28 05h 12m
Brian Owen 08:13 13:38 05h 25m
Paul Jones 08:15 13:29 05h 14m
Bree Sutcliffe 08:15 13:28 05h 13m
Jill Wilkinson 08:15 13:27 05h 12m
Claire Williams 08:14 11:52 03h 37m
Lizzie TENCH 08:25 13:23 04h 58m
Christine & Mark White 08:25 13:23 04h 58m
Mark Thompson 08:13 11:05 02h 52m
Sarah Bellis 08:16 12:24 04h 08m
Fiona O'Keefe 08:22 12:44 04h 22m
Elwin Jones 08:19 12:14 03h 54m
Tamsin O'Keefe 08:20 12:14 03h 54m
Jessica Messenger 08:42 12:56 04h 13m
Martin Dunwoody 08:42 12:04 03h 21m
Colin Banks 08:29 11:58 03h 29m
Anthony McDonald 08:32 13:51 05h 19m
Paul Lewis 08:34 12:19 03h 44m
Mark Hockedy 08:32 12:29 03h 57m
Andrew Ball 08:32 12:45 04h 12m
Paul Barlow 08:41 12:30 03h 48m
Richard Cook 08:41 12:30 03h 48m
Jonathan Fryer 08:42 12:22 03h 39m
Helen Armstrong 08:50 15:17 06h 26m
Martin King 08:50 15:17 06h 26m


About the Event

Info for Riders

The Cheshire Cycle Ride 2018 is a British Cycling approved event. There's a choice of two scenic routes, a 40 mile short route or a 70 mile long route.

Start and finish Upton by Chester Pavilion, Chester. CH2 1HB. Start from 8.00am. Parking available with overspill parking on grass.

Chip registration and timing.

Waymarked route

Midway feed station at Bickerton.

Gift for every rider.

Event open to 16 year olds and over.

Cyclists 16 - 18 years of age must have parental permission letter!

The Rides

Cheshire Cycle Ride 2018 for CATH Ride
Date Start Distance Est. Field Size
Sun 02/09/18 08:00 ---
Entry: On Day: (£25.00)
Sun 02/09/18 – 08:00

Event Summary

Event Overview

The Cheshire Cycle Ride 2018 is back for a third year, however this year all profits will go to Chester Aid to The Homeless, supporting their educational programme for schools 'Challenging Perceptions of Homelessness'.

Entry fee of £20.00. Riders are requested to be sponsored themselves to raise additional funds for CATH. Find out more at www.cath.org.uk 

https://www.mapmyride.com/routes/view/2182607416

https://www.mapmyride.com/routes/view/2182482697

Event Details

Event URN:

427904

Start Date:

Sun, 2nd Sep 2018

Event Type:

Cycle Sportive (Non-Competitive)

Venue:

The Pavillion, Wealstone Lane, Upton, Chester, Cheshire, CH2 1HB

View map

Entry close date

Fri, 31st Aug 2018

Event Organiser:

Ian Percival
07891 168 248
ianpercival9@btinternet.com

Times

Provisional Times

Ride Cheshire Cycle Ride 2018 for CATH

Cheshire Cycle Ride 2018

NB: As a cycling sportive information appears in alphabetical order only

First name Last name Start Time End Time Time
Mark AInsworth 15:03 No time 00h 00m
Neil Airey No time No time No time
Lesley Appleton 08:11 12:12 04h 01m
Nathan Appleton 08:11 12:12 04h 01m
John Ballinger 08:24 14:37 06h 12m
Peter Bartley No time No time No time
Lee Baumanis 08:32 13:23 04h 51m
Martin Bell 08:11 15:53 07h 42m
Chris Bishop 08:12 13:00 04h 47m
Simon Black 08:36 12:34 03h 57m
Steve Borman 08:22 11:37 03h 14m
Steven Bowker 08:29 12:56 04h 26m
Denise Bradley 08:15 14:51 06h 36m
Neil Brierton 08:17 13:28 05h 11m
Tom Burton 08:20 13:01 04h 41m
Alice Carr 08:41 12:32 03h 51m
Garnett Carr 08:40 12:32 03h 51m
David Chisholm No time No time No time
j clarke 08:48 15:51 07h 02m
Geoff Collins 08:25 13:22 04h 57m
Tim Crowley 08:17 12:19 04h 02m
Susan Denniis 08:30 12:44 04h 13m
Martin Dennis 08:30 12:44 04h 13m
John Doherty 08:25 13:20 04h 55m
Eloise Eccles 08:14 13:13 04h 58m
Craig Edwards 08:17 14:22 06h 05m
Helen Ellis 08:23 12:51 04h 28m
Jim Ellis 08:23 12:51 04h 28m
Lee Eyes 08:20 14:07 05h 46m
Michael Fagan 08:31 13:29 04h 57m
Steve Fitch 08:25 14:37 06h 12m
Steve Futcher 08:20 13:33 05h 12m
Dave Gardiner 08:23 13:23 05h 00m
Isabel Garnsey 08:18 13:47 05h 28m
Keith Garton No time No time No time
Karen Gazvani No time No time No time
Nicola Grace 08:20 12:17 03h 57m
Lisa Grantham 08:28 11:53 03h 24m
Ben Grantham 08:29 11:53 03h 24m
Andrew Greenhalgh 08:21 14:38 06h 17m
Sarah Griffin 08:28 14:38 06h 10m
William Griffin 13:54 14:38 00h 43m
Alexandra Griffin 08:27 14:38 06h 10m
Phil Griffin 08:27 14:38 06h 10m
Scott Griffths 08:15 13:59 05h 43m
denis groves 08:23 13:16 04h 53m
Lyn Hamlett 08:22 15:54 07h 32m
Lee Hannis 08:21 11:49 03h 27m
David Holton 08:13 12:53 04h 39m
Christine Holton 08:13 12:53 04h 39m
Mike Houghton 08:32 13:19 04h 47m
Neil Hughes No time No time No time
Neil Hughes 08:24 14:08 05h 44m
Ged Hussey 13:54 14:38 00h 43m
Lamin Jawara 08:20 12:13 03h 53m
Steven Johnson 08:15 11:04 02h 48m
tony jones 08:22 13:41 05h 19m
Joanne Jones 08:22 12:24 04h 02m
STEVEN JONES 08:20 12:12 03h 52m
Peter Kavanagh 08:20 13:34 05h 13m
Paul Keith 08:34 12:03 03h 28m
John Kimpton No time No time No time
Winston Lea 08:29 12:55 04h 26m
Helen Lonsdale No time No time No time
Harriet Mankin 08:41 13:51 05h 10m
Bill Mankin 08:41 13:51 05h 09m
Martin McIver 08:25 14:38 06h 13m
Charlotte Mills 08:42 14:10 05h 27m
Tom O Toole 08:22 13:42 05h 19m
Sean Peters 08:16 13:47 05h 30m
Andy Pugh 08:15 14:51 06h 36m
Nathalie Rees 08:06 11:35 03h 29m
Wayne Ryell 08:23 11:36 03h 12m
Chris Shaw 08:34 13:14 04h 39m
Emma Simpson 08:21 11:49 03h 27m
mark smith 08:48 15:52 07h 03m
Mike Smith 08:17 13:38 05h 21m
Steve Sparks 08:20 14:06 05h 46m
kevin unsworth 08:30 12:56 04h 25m
David Vaughan 08:22 13:29 05h 07m
Caroline Vile 08:11 14:12 06h 01m
David Walsh No time No time No time
Rob Warburton 08:31 14:07 05h 35m
Ben Webborn 08:20 13:01 04h 41m
David Webborn 08:20 13:01 04h 41m
Anne Weir 08:46 12:49 04h 03m
Phil Weir 08:46 12:50 04h 03m
Theresa Whittingham 08:22 15:54 07h 32m
Christopher Woodall 08:24 14:08 05h 44m
Nigel Woods 08:20 13:02 04h 41m
Fiona Wright 08:38 13:29 04h 51m
Dave Wright 08:38 13:29 04h 50m
Chris Glading 08:15 13:28 05h 12m
Brian Owen 08:13 13:38 05h 25m
Paul Jones 08:15 13:29 05h 14m
Bree Sutcliffe 08:15 13:28 05h 13m
Jill Wilkinson 08:15 13:27 05h 12m
Claire Williams 08:14 11:52 03h 37m
Lizzie TENCH 08:25 13:23 04h 58m
Christine & Mark White 08:25 13:23 04h 58m
Mark Thompson 08:13 11:05 02h 52m
Sarah Bellis 08:16 12:24 04h 08m
Fiona O'Keefe 08:22 12:44 04h 22m
Elwin Jones 08:19 12:14 03h 54m
Tamsin O'Keefe 08:20 12:14 03h 54m
Jessica Messenger 08:42 12:56 04h 13m
Martin Dunwoody 08:42 12:04 03h 21m
Colin Banks 08:29 11:58 03h 29m
Anthony McDonald 08:32 13:51 05h 19m
Paul Lewis 08:34 12:19 03h 44m
Mark Hockedy 08:32 12:29 03h 57m
Andrew Ball 08:32 12:45 04h 12m
Paul Barlow 08:41 12:30 03h 48m
Richard Cook 08:41 12:30 03h 48m
Jonathan Fryer 08:42 12:22 03h 39m
Helen Armstrong 08:50 15:17 06h 26m
Martin King 08:50 15:17 06h 26m


About the Event

Info for Riders

The Cheshire Cycle Ride 2018 is a British Cycling approved event. There's a choice of two scenic routes, a 40 mile short route or a 70 mile long route.

Start and finish Upton by Chester Pavilion, Chester. CH2 1HB. Start from 8.00am. Parking available with overspill parking on grass.

Chip registration and timing.

Waymarked route

Midway feed station at Bickerton.

Gift for every rider.

Event open to 16 year olds and over.

Cyclists 16 - 18 years of age must have parental permission letter!

The Rides

Cheshire Cycle Ride 2018 for CATH Ride
Date Start Distance Est. Field Size
Sun 02/09/18 08:00 ---
Entry: On Day: (£25.00)
Sun 02/09/18 – 08:00

Disclaimer: This event listing has been supplied by a registered event organiser. The views and statements expressed herein do not necessarily reflect the views of British Cycling or its associated federations. British Cycling does not warrant the accuracy, reliability, currency or completeness of those views or statements and does not accept any legal liability whatsoever arising from any reliance on the views, statements and subject matter of the event listing. This content may include hyperlinks to other web sites that are not owned or controlled by British Cycling. British Cycling has no control over, and assumes no responsibility for, the content, privacy policies, or practices of any third party websites. All content of communications between event organisers and entrants should adhere to our acceptable usage policy https://www.britishcycling.org.uk/acceptableuse. If you believe any content to be inappropriate please report it to events@britishcycling.org.uk